OM KOKORO

 

KOKORO

Ordet ”kokoro” stammer fra japansk og betyder en balanceret helhed bestående af hjerte, sind og sjæl. Ved hjælp af NeurOptimal® Neurofeedback styrkes hjernens, psykens, centralnervesystemets og kroppens modstandskraft, hvilket styrker og nærer kokoro.

 

NeurOptimal® træneren

Jeg har interesseret mig for og beskæftiget mig med koblingen mellem krop, sind og sjæl i over 15 år. Min interesse udsprang af et behov for at håndtere kroniske rygsmerter efter flere fejlslagne operationer og en kronisk hjernerystelse, hvor neurologen opfordrede mig til at indstille mig på, at jeg aldrig ville få det bedre. Dette har bragt mig vidt omkring indenfor smertebehandling, hovedskader, diæt, detox, yoga, meditation, kropsterapi, fastlåste tankemønstre, energi, bevidsthed, etc.

 

Med en mastergrad fra Yale University i USA kommer jeg fra en verden, hvor logikken og rationaliteten råder. Alt sammen områder, der primært hører til i venstre hjernehalvdel. Mit arbejde med krop, sind og sjæl har sørget for at balancere tingene gennem en forståelse for sammenhænge, relationer, reaktioner og alle de ting, der ikke kan måles og vejes – områder der primært hører til i højre hjernehalvdel.

 

I NeurOptimal® Neurofeedback har jeg fundet en metode, der ved at anvende hjernens mekanisme til selvregulering, kan understøtte en bedre balance mellem krop, sind og ånd på en unik måde, der varigt kan afhjælpe en lang række problemer. Jeg håber, du får lyst til at se, hvad NeurOptimal® kan gøre for dig. 

 

Thor Høberg-Petersen