HVORFOR BRUGE NEUROPTIMAL®?

 

Fordi, når du træner din hjerne med NeurOptimal®, så hjælper du din hjerne til at fungere bedst muligt lige nu, uanset hvad bedst muligt er for dig.

NeurOptimal® bruges af toppræsterende atleter, kunstnere og forretningsfolk, der ønsker at yde deres bedste. Det bruges også af mange voksne og børn med alvorlige udfordringer, der ønsker en metode, der kan hjælpe dem til at fungere og føle sig bedst muligt tilpas uden medicin. Der også af mennesker, der i det store og hele fungerer fint, men som ønsker at ændre på adfærd og reaktionsmønstre i forskellige relationer.

 

Hvordan kan det lade sig gøre, at et værktøj kan virke på så mange forskellige menneskers hjerner og til så mange forskellige formål?

De forskellige ting, vi alle lider af, kan ses som tegn på at hjernen ikke fungerer optimalt. Når man træner med NeurOptimal®, og hjernen bliver bedre til at regulere sig selv, kan det føre til ændringer på mange områder. Det gør ingen forskel om der er tale om fysiske, følelsesmæssige eller mentale ændringer. Vi kan ikke komme udenom, at vores hjerne påvirker vores krop, følelser og tanker. Selv om du bruger NeurOptimal® for at opnå en bestemt ændring, så kan der ske positive ændringer på  mange andre områder i dit liv.

Der er mange NeurOptimal® brugere, der beretter om livsforandrende ændringer. Elitesportsudøvere har brugt NeurOptimal® og beretter om forbedret fysisk performance og mental udholdenhed. Folk, der lider af søvnproblemer, beretter om forbedret søvn. Veteraner bruger NeurOptimal® og fortæller, at det hjælper dem med at håndtere de ekstreme udfordringer, de møder, når de vender hjem fra en krigszone. Folk, der oplever at hovedet er ”fyldt med vat” eller er tunge i hovedet grundet hovedskader, fortæller, at de har genopdaget, hvad det vil sige at være klar i hovedet. Og det i en grad som både de selv og deres nærmeste havde anset for at være umulig. Hjernetræning med NeurOptimal® har været med til at gøre livet bedre for børn, der lider af kommunikations- og sociale vanskeligheder, og børn, der tit har svært ved at holde fokus, når de er i skole. Mange vanskeligheder forbundet med stress, angst og depression forsvinder, når hjernen bliver trænet til at fungere optimalt.

NeurOptimal® fungerer på samme måde for alle brugere. Det afhænger ikke af, om folk har en  diagnose eller ej. Som klient skal man ikke gøre noget – bare læne sig tilbage i stolen og slappe af. Til trods for, at systemet er så let at anvende, oplever brugere omfattende forandringer i deres liv, der ikke er begrænsede til de områder, de selv håber på at forandre. Klienterne kan få glæde af forandringerne på en lang række livsområder. Til sidst skal det også nævnes, at folk er trygge ved at bruge NeurOptimal®, da det er sikkert at bruge. Det skyldes, at NeurOptimal® løbende tilpasser feedback’en din hjerne, som den er lige nu.  

Uanset hvilken situation, du står i, kan du højst sandsynligt opnå en forbedret livskvalitet ved at træne din hjerne med dette unikke dynamiske neurofeedback system.

 

Det anbefales blandt andet at bruge NeurOptimal® indenfor følgende områder:

 • Terapeutisk (f.eks. stress, depression, angst, søvnproblemer og følelsesmæssige problemer)
 • Kognition og læring (skarpere fokus, bedre hukommelse, hjælp til ordblindhed, ADHD, ADD)
 • Læring i forbindelse med nedsat nervesystemsfunktion (autisme, spastisk lammelse, etc.)
 • Transformativ udvikling (personlig udvikling, dybere meditationer og gennemgribende transformation)
 • Forbedret præstation (sportsudøvere, musikere, forfattere, erhvervsledere)
 • Læring og uddannelse (bedre fokus, opmærksomhed, lagring af viden, nedsat eksamensskræk)
 • Optimeret intelligens som følge af forbedret hjernefunktion
 • Øget kreativitet
 • Forebyggelse af kognitivt forfald
 • Berigelse og styrkelse af relationer (partnere, familie, arbejdsrelationer)
 • Mange andre har oplevet stor gavn af NeurOptimal® – især kræft-overlevere med ”kemo-hjerne”,  mennesker der lider af tinnitus, veteraner med PTSD